Home » » ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ξεκίνημα με φιλοδοξίες για την Κ17

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ξεκίνημα με φιλοδοξίες για την Κ17

Written By Αθλόδρομος on Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 | 10:49 μ.μ.


Του Θ.Παπαναστασόπουλου

Ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας, η προετοιμασία της ομάδας Κ17 του Παναιγιαλείου εν όψει της παρθενικής της εμφάνισης στο πρωτάθλημα Νέων της footballleague. 


Το παρών έδωσαν όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προπονήθηκαν για πρώτη φορά κάτω από τις οδηγίες του Αλέκου Σπυρόπουλου και των συνεργατών του, αφού προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός.

Η φιλοσοφία της διοίκησης για τη δημιουργίαμίας ομάδας,  που θα αποτελέσει τη βάση, επάνω στην οποία θα στηριχθεί τα επόμενα χρόνια η  «Μαύρη Θύελλα», αρχίζει πλέον να υλοποιείται. 

Παράλληλα, αποτελεί πρόκληση μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα, για όλους όσοι στελέχωσαν αυτή την ομάδα, και περισσότερο για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, που καλούνται να αποδείξουν ότι δίκαια επιλέχθηκαν να φορούν την «μελανόλευκη» φανέλα.

Στην πρώτη της ομάδας έδωσε το παρόν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ρέλλας, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους  καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, τονίζοντας παράλληλα στους νεαρούς παίκτες:« Είναι μεγάλη τιμήγια εσάς,να αποτελείτεσε τόσο νεαρή ηλικία στελέχη  αυτής της ομάδας. Ο Παναιγιάλειος είναι ένας και ενιαίος και θα πρέπει να σκέφτεστεπάντα όταν αγωνίζεστε, ότι προβάλλετε τονιστορικό μας σύλλογο αλλά και την πόλη, σε όλη την Ελλάδα». 


Share this article :
 
Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ
Copyright © 2011 - 2014. Αθλόδρομος - All Rights Reserved
Template Created by Αθλόδρομος