Home » » Άτυχος ο Παναιγιάλειος, 2-2 με Παναιτωλικό

Άτυχος ο Παναιγιάλειος, 2-2 με Παναιτωλικό

Written By Αθλόδρομος on Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013 | 10:01 μ.μ.


Του Θ. Παπαναστασόπουλου

«Μαγική εικόνα» αποτελεί το τελικό αποτέλεσμα (2-2) στο σημερινό φιλικό παιχνίδι του ΠΓΣ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου.

Μέχρι το 70΄ η ομάδα της superleague στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο …Παναιγιάλειος, ο οποίος  με την απόδοσή του είχε περιορίσει σε παθητικό ρόλο τον αντίπαλό του, πετυχαίνοντας δύο πανέμορφα σε δημιουργία και εκτέλεση τέρματα που τον είχαν φέρει μπροστά στο σκορ με 2-0. 

Ωστόσο, ο Παναιτωλικός από το πουθενά κατάφερε με δύο μακρινά σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου στα τελευταία λεπτά (87΄, 93΄) να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και να κερδίσει τις τελευταίες εντυπώσεις. 

Οι πολλές αλλαγές  αλλά και η κόπωση έπαιξαν τον ρόλο τους, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, καθώς ήταν ένα φιλικό παιχνίδι και τίποτα περισσότερο. Ο Παναιγιάλειος διατήρησε πάντως το αήττητο στα ματς προετοιμασίας (5 νίκες – 3 ισοπαλίες) και περιμένει πλέον τον αντίπαλό του στο κύπελλο Ελλάδας, που ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (την Τρίτη θα γίνει η κλήρωση).

Άξια αναφοράς τα δύο υπέροχα γκολ που πέτυχε η «Μαύρη Θύελλα». Στο 17΄ από ελεύθερο του Ανδρούτσου, ο Φλίγκος κέρδισε παλικαρίσια την κεφαλιά, ανοίγοντας στον Μπούνα, που μπήκε από δεξιά και γύρισε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής. Ο Φλίγκος που είχε κάνει ταχύτατα κίνηση, με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 69΄ ο Λαζανάς τροφοδότησε τον Σκαρτσίλα, που πλάσαρε ιδανικά επάνω στην κίνηση, διπλασιάζοντας τα «μελανόλευκα» τέρματα μέσα σε αποθέωση από τους 600 περίπου φιλάθλους που βρέθηκαν – παρά την αφόρητη ζέστη – στο γήπεδο.

Το παιχνίδι «σφύριξαν»… από ένα ημίχρονο οι Βάτσιος (Δ. Αττικής)  και Ευαγγέλου (Αθήνας) με βοηθούς τους Γκοτσόπουλο – Ζούλη (Αχαίας).
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Αγουρίδης (65΄ Ρέλλας), Παπαχρήστος (72΄ Σανδραβέλης), Ιωάννου (80΄ Σούλης), Ακπαρίδης, Γκούμας (60΄ Μαυρόπουλος), Γκοτσούλιας (86΄ Γ. Παπαδόπουλος), Ρεκλείτης (46΄ Λαζανάς), Μπούνας, Αλεξάνδροβιτς (54΄ Διαμαντόπουλος), Φλίγκος (65΄ Σκαρτσίλας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τακίδης (46΄ Στεφανάκος), Γοδόϊ, Γκόλιας (68΄ Κωστακιώτης), Κούσας, Σμίλτος (46΄ Μύγας), Σίλβα Τζούνιορ (58΄ Άσκες), Σφακιανάκης, Μουμίν (46΄ Κοζάκης), Πασάς, Κουτσοσπύρος (62΄ Παπουτσογιαννόπουλος), Ιωάννου (15 λ.τρ. Καμμένος).


Share this article :
 
Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ
Copyright © 2011 - 2014. Αθλόδρομος - All Rights Reserved
Template Created by Αθλόδρομος