Home » » Με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα επέλεξε να συνεργαστεί η Διοίκηση του Δήμου Περιστερίου.

Με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα επέλεξε να συνεργαστεί η Διοίκηση του Δήμου Περιστερίου.

Written By Αθλόδρομος on Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014 | 11:39 μ.μ.





Μια συνεργασία που η Αντιπροσωπεία την έχει κάνει και σε άλλους Δήμους με αντίστοιχα μηδενικά αποτελέσματα. Μια συνεργασία που δεν μπορεί να είχε άλλο σκοπό από το να ευτελίσει το μείζον πρόβλημα της ανεργίας των νέων. Την εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου τη βάφτισαν «Περιφερειακό Συνέδριο» μήπως και αποκτήσει λίγο κύρος. 

Φυσικά, οι άνεργοι νέοι δεν παρευρέθηκαν να ακούσουν τις προεκλογικές ομιλίες του Δήμαρχου και του υπ. Περιφερειάρχη της Νέας Δημοκρατίας (που προκάλεσε τις αντιδράσεις των ανθρώπων του κ. Σγουρού) και η αίθουσα παρέμεινε απογοητευτικά άδεια. 

Είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι οι ίδιοι άνθρωποι που ψήφισαν και εφάρμοσαν τα μνημόνια, να θέλουν τώρα να μας «σώσουν» από αυτά! Περιμέναμε να περπατάνε με σκυφτό κεφάλι και να αναγνωρίζουν τη δυστυχία που έχουν φέρει. Αντίθετα, και με περισσή αλαζονεία, αναλύουν πώς θα σώσουν τον κόσμο. Μόνο που ο κόσμος καταλαβαίνει ότι για να σωθεί, πρέπει να τους ανατρέψει. 

Αλέξης Πουλιάσης
Δημ. Σύμβουλος της Παράταξης 
Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι

Share this article :
 
Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ
Copyright © 2011 - 2014. Αθλόδρομος - All Rights Reserved
Template Created by Αθλόδρομος