Home » » Ο Λουκάς Σιδέρης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα

Ο Λουκάς Σιδέρης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα

Written By Αθλόδρομος on Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 | 5:34 μ.μ.

Ο Λουκάς Σιδέρης, ηλεκτρονικός τηλεπικοινωνιών, θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του Δημήτρη Κελάφα στις εκλογές της 18ης  Μαΐου.


Σε ανακοίνωσή του ο Λουκάς Σιδέρης ανέφερε: «Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές οι πολίτες του Περιστερίου αναγνωρίζοντας την πολιτική παλληκαριά του Δημήτρη Κελάφα θα ψηφίσουν για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της υπάρχουσας δημοτικής διοίκησης.


Ο κόσμος σήμερα έχει πολλά προβλήματα. Η σημερινή διοίκηση έχει επικεντρωθεί σε έργα προβολής και αποφεύγει να
αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας. 

Το Περιστέρι χρειάζεται μια δημοτική αρχή που θα δημιουργήσει κοινωνικές δομές, ώστε να αμβλύνει τα προβλήματα των πολιτικών από τη λαίλαπα των μνημονιακών μέτρων.

Η ενωτική κίνηση του Δημήτρη Κελάφα είναι η μόνη λύση για την πόλη μας. 

Καλώ τους φίλους συμπολίτες να συστρατευθούμε στην παράταξη του Δημήτρη Κελάφα για να δώσουμε μαζί και σε τοπικό επίπεδο μια απάντηση στα φερέφωνα του μνημονίου». 


Ο Δημήτρης Κελάφας δήλωσε: 
«Με μεγάλη ευχαρίστηση βλέπω να ολοκληρώνεται σταθερά το ψηφοδέλτιο της παράταξής μας με ανθρώπους που είναι πιο έτοιμοι από ποτέ να συνδράμουν στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε να υπάρξει μια αλλαγή στα δρώμενα του δήμου μας. 

Ο Λουκάς είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας στον χώρο του ο οποίος θα περάσει αυτή την νοοτροπία και στα κοινά του δήμου. Έχει μια μακρά πορεία στο χώρο της πολιτικής. 

Με εντυπωσιάζει η μαχητικότητα και το σθένος με το οποίο υποστηρίζει τις θέσεις του. Λέει την άποψή του ξεκάθαρα και δεν υπολόγισε ποτέ αυτό που αποκαλείται «πολιτικό κόστος». 

Προχωράμε ενωτικά και δυνατά για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ».
Share this article :
 
Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ
Copyright © 2011 - 2014. Αθλόδρομος - All Rights Reserved
Template Created by Αθλόδρομος