Home » » Ο οικονομολόγος Γιώργος Σωφρονάς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα

Ο οικονομολόγος Γιώργος Σωφρονάς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα

Written By Αθλόδρομος on Δευτέρα 14 Απριλίου 2014 | 11:11 μ.μ.


 Τη συστράτευσή του με τον Δημήτρη Κελάφα και την Παράταξη «Περιστέρι με Όλους-Ανατροπή» ανακοίνωσε ο οικονομολόγος Γιώργος Σωφρονάς τονίζοντας την ανάγκη να μπει τάξη στα οικονομικά του Δήμου και να σταματήσει ο ανεξέλεγκτος δανεισμός που ήδη κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα.


Πρέπει να αγωνιστούμε, είπε ο Γιώργος Σωφρονάς, σε τοπικό επίπεδο με νέες διοικήσεις άφθαρτες για να βελτιώσουμε την τοπική μας κοινωνία. Το σύνθημα μας ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  στους πολίτες της πόλης μας που έχουν μεγάλη ανάγκη.Αυτές οι Δημοτικές Εκλογές θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικές για τον τόπο μας πιο σημαντικές ακόμη και από τις βουλευτικές εκλογές.

Γι’ αυτό καλώ όλους τους πολίτες του Περιστερίου να συμπορευθούν  μαζί μας με πίστη, ελπίδα και όραμα να ξαναφέρουμε το χαμόγελο και την ελπίδα στα χείλη των συμπολιτών μας.

Ο Δημήτρης Κελάφας εξέφρασε την ικανοποίησή του που ο Γιώργος Σωφρονάς, ένας έμπειρος και καταξιωμένος οικονομολόγος, που γνωρίζει άριστα την αγορά και την οικονομία θα συμμετάσχει στο ενωτικό ψηφοδέλτιο της Παράταξης μας. Σκοπός μας είναι, είπε ο Δημήτρης Κελάφας να δημιουργήσουμε ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο, με ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους,  συμπολίτες μας καταξιωμένους επαγγελματικά που έχουν τις γνώσεις και τη διάθεση να προσφέρουν στο Περιστέρι. Το συμμάζεμα των οικονομικών του Δήμου είναι απαραίτητο για να μπορέσουμε να ασκήσουμε εκείνη την κοινωνική πολιτική που χρειάζεται σήμερα η κοινωνία μας».






Share this article :
 
Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ
Copyright © 2011 - 2014. Αθλόδρομος - All Rights Reserved
Template Created by Αθλόδρομος