Home » » ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΛΕΣΤΗΣ: ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΙΩΠΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΛΕΣΤΗΣ: ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΙΩΠΑΣ

Written By Αθλόδρομος on Πέμπτη 17 Απριλίου 2014 | 11:00 μ.μ.


Με την ευκαιρία των εκδηλώσεων που πραγματοποίησαν τα ΚΑΠΗ του δήμου μας για τα ΑΓΙΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ η παράταξή μας με επικεφαλής τον αρχηγό της και μελλοντικό δήμαρχό μας Δημήτρη Κελάφα πέρα από τις ευχές που έδωσε στα μέλη των ΚΑΠΗ ανέφερε λίγους στόχους απόλυτα πραγματοποιήσιμους που εμείς θέλουμε και μπορούμε να προσφέρουμε στους γονείς μας και στους παππούδες μας. 


Ο Δημήτρης Κελάφας είπε τα εξής αυτονόητα:

1. Τα ΚΑΠΗ πρέπει και εμείς μπορούμε να παραμένουν ανοιχτά και τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα.

2. Να λειτουργούν ως Κέντρα Εξυπηρέτησης Δημοτών Περιστερίου (ΚΕΔΗΠ) όπου τα μέλη τους και όχι μόνον, να μπορούν να συναλλάσσονται με τις υπηρεσίες του δήμου.

3. Να υπάρχει μόνιμος γιατρός  καθώς και φυσιοθεραπευτής για την εξυπηρέτηση των μελών των ΚΑΠΗ.

4. Να προσφέρεται δωρεάν γεύμα για όποια μέλη των ΚΑΠΗ έχουν ανάγκη.

5. Να υπάρχει θέρμανση τον χειμώνα και ψύξη το καλοκαίρι.
Η απάντηση του κ. Παχατουρίδη και της συνοδείας του σε αυτές  τις αυτονόητες και απόλυτα πραγματοποιήσιμες θέσεις και δεσμεύσεις  της παράταξής μας ήταν κραυγές πανικού γιατί 12 χρόνια τώρα το μόνο που προσέφεραν σε αυτούς τους ήρωες της ζωής της τρίτης ηλικίας ήταν ένα χτύπημα στην πλάτη για να τους υφαρπάξουν την ψήφο όταν πλησίαζαν οι εκλογές.

Εδώ θα συμφωνήσω με μία ατάκα του κ. Παχατουρίδη που είπε στα ΚΑΠΗ ότι «Μπορεί τα μέλη των ΚΑΠΗ να είναι ηλικιωμένοι αλλά δεν είναι χαζοί». Συμφωνώ με την ατάκα σας κ. Παχατουρίδη όταν εκμεταλλεύεστε τα ΚΑΠΗ διοργανώνοντας εκδρομή για τα μέλη του παίρνοντας μάλιστα αντίτιμο εισιτηρίου αλλά κάτω από την πίεση του κ. Κελάφα ομολογείτε ότι είναι μια προεκλογική εκδρομή της παράταξής σας.

Συμφωνώ με την ατάκα σας «Μπορεί τα μέλη των ΚΑΠΗ να είναι ηλικιωμένοι αλλά δεν είναι χαζοί» κ. Παχατουρίδη όταν σε δημοτικό συμβούλιο αναφέρθηκα στο θέμα της βλάβης του κλιματιστικού του 7ου ΚΑΠΗ στο Λόφο Αξιωματικών απειλήθηκα με μήνυση γιατί προσπάθησα με ειδικό τεχνίτη να επισκευάσω  την μονάδα δηλώνοντάς μου ότι δεν έχω το δικαίωμα γιατί το κτήριο είναι δημόσιο.

Συμφωνώ με την ατάκα σας «Μπορεί τα μέλη των ΚΑΠΗ να είναι ηλικιωμένοι αλλά δεν είναι χαζοί»  κ. Παχατουρίδη όταν εκμεταλλεύεστε μία απόφαση που πήρε η οικονομική επιτροπή της οποίας είμαι μέλος να διαθέσει 15.000 ευρώ για αγορά κρεάτων χρήματα όλων των Περιστεριωτών ώστε να διατεθούν στους έχοντες ανάγκη συμπολίτες μας και με την προσφιλή σας τακτική της κάμερας το παρουσιάζετε σαν προσφορά δική σας και της παράταξής σας.

Δυστυχώς για σας κ. Παχατουρίδη οι ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΕΣ και όχι «τα Περιστεριωτάκια» όπως εσείς θέλετε να μας αποκαλείτε δεν είμαστε ηλίθιοι.

Θα πρέπει λοιπόν όταν δεν έχετε κάτι να πείτε να σιωπάτε και να αφήνετε εκείνους που έχουν πρόγραμμα, θέληση και νέες ιδέες  να τα υλοποιήσουν και ο Δημήτρης Κελάφας και η παράταξή μας  μπορεί.

Αλέξανδρος Πλέστης δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος «Περιστέρι με Όλους – Ανατροπή» - Δημήτρης Κελάφας

Share this article :
 
Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ
Copyright © 2011 - 2014. Αθλόδρομος - All Rights Reserved
Template Created by Αθλόδρομος