Home » » ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΛΑΦΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΛΑΦΑ

Written By Αθλόδρομος on Δευτέρα 7 Απριλίου 2014 | 9:51 π.μ.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
                Αγαπώ το Περιστέρι. Όλη μου η κοινωνική δραστηριότητα περιστρέφεται γύρω από αυτό.Η ιστορία της πόλης μας, όπως αυτή διαμορφώθηκε με την έλευση των προσφύγων της Μικρασιατικής καταστροφής και το τέλος του 2ου παγκοσμίου πολέμου, ξύπνησαν αναμνήσεις από τις διηγήσεις των προγόνων μου που έζησαν και τα δύο ιστορικά γεγονότα, ήταν μια από τις βασικές αιτίες να ριζώσω στην πόλη μας.
Οι  γονείς  μου έχουν καταγωγή από την Πέργαμο της Μικράς Ασίας και την Πάτρα.
Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Γκελάκη και έχουμε αποκτήσει μία κόρη, τη Φωτεινή.
            Μετά την αποφοίτησή μου από το ιστορικό Β΄ Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών, σπούδασα στη Σχολή του Λυκούργου Σταυράκου, όπου απέκτησα το πτυχίο του Διευθυντή Φωτογραφίας για Κινηματογράφο και Τηλεόραση. Απέκτησα μεταπτυχιακό στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με αντικείμενο τη διοίκηση μεγάλων επιχειρήσεων για στελέχη της ΕΡΤ. Κατέχω την Αγγλική γλώσσα, καθώς και πολύ καλή γνώση  Ηλεκτρονικών Υπολογιστών αποκτηθείσα από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ACTA.
            Έχω εργασθεί στην KODAK NEAR EAST, σε μεγάλα ιδιωτικά τηλεοπτικά studios και έως την 11/06/2013 στην ΕΡΤ και συγκεκριμένα στο τμήμα φορητών και κινητών μονάδων ειδήσεων της ΝΕΤ. Αθλητικά γεγονότα, μουσικά προγράμματα, παιδικά προγράμματα, ντοκυμαντέρ και θεατρικά έργα είναι μεταξύ άλλων, μέσα στο κύκλο των εργασιών μου με κορυφαίες στιγμές το παγκόσμιο ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας και το τελευταίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου στη Νότια Αφρική. Έχω καλύψει όλες τις Ευρωπαϊκές Προεδρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και όλες τις μεγάλες συνόδους του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ, του ASEM, του EDU και του ΕΡΡ. Υπήρξα εξωτερικός συνεργάτης του Μεγάρου Μουσικής σε όλες τις παραγωγές όπερας.
            Είμαι μέλος της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Αθηνών (Ε.Κ.Φ.Α.), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων (Π.Ο.Φ.), καθώς και της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Οπτικοακουστικού Τομέα(ΕΤΕΚΤ-ΟΤ).
            Έχω διατελέσει αρχηγός του 14ου Συστήματος Προσκόπων Αθηνών, ταμίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου και μέχρι σήμερα Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Περιστερίου.
            Εθελοντικά διδάσκω φωτογραφία στους μαθητές του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου Περιστερίου.
                        Οι σημερινές συνθήκες ζωής επιβάλουν, όσο ποτέ άλλοτε, τη λειτουργία των κοινωνικών δομών και την ευαισθητοποίηση κάθε πολίτη που σκοπό έχουν τη διασφάλιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
            Το δικαίωμα στην εργασία, στην υγεία, στη δωρεάν δημόσια εκπαίδευση, στον πολιτισμό, στην ελευθερία έκφρασης και στη δικαιοσύνη είναι αναφαίρετα και για να τα διεκδικήσουμε χρειάζονται υγιείς μηχανισμοί κοινωνικής και ατομικής υποστήριξης.

            Στο πρόσωπο του Δημήτρη Κελάφα και του συνδυασμού «Περιστέρι με όλους- Ανατροπή», γνώρισα τον άνθρωπο που μαζί του μπορώ να τα πραγματοποιήσω και γι αυτό ζητώ την υποστήριξή σας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Share this article :
 
Επικοινωνήστε μαζί μας ΕΔΩ
Copyright © 2011 - 2014. Αθλόδρομος - All Rights Reserved
Template Created by Αθλόδρομος